Overdracht van uw bedrijf

Het overdragen van uw bedrijf is geen dagelijkse bezigheid. Het gaat u aan het hart. U wilt het goed regelen. Of u uw nu bedrijf overdraagt aan een compagnon, uw kinderen of een ander bedrijf, het helpt om hier met een expert over te sparren.

Begeleiding

De begeleiding van een overdracht begint met een eerste gesprek. De stappen die gezet moeten worden, zijn een leidraad voor het proces. Emoties horen bij dit proces. Alleen is het beter als die in balans zijn met de rationele overwegingen. Dat is onderdeel van onze begeleidende rol. 

Juridische impact

Naast het financiële en fiscale aspect heeft het overdragen van een bedrijf ook een juridische impact. Deze gaat verder dan alleen het ondernemersdeel. Het gaat ook over uw privéleven. De combinatie van de verschillende factoren hebben invloed op elkaar. In samenwerking met de accountant, de fiscalist en wij als juridisch expert, zorgen wij voor de beste oplossing voor u en uw onderneming.

Kiezen 

Binnen het hele proces van het overdragen van uw bedrijf zijn er vele keuzes die gemaakt moeten worden. Kiezen wordt makkelijker als de consequenties van uw keuzes duidelijk zijn. Dan weet u waar u later aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat die consequenties duidelijk zijn en begeleiden u in het maken van de juiste keuzes.

Wilt u weten hoe wij u begeleiden, neem dan contact met ons op!