Huis

Als u een huis gaat kopen, heeft u een notaris nodig. Over het algemeen kiest de koper de notaris. De notaris maakt de leveringsakte en vaak ook de hypotheekakte. De hele begeleiding van de koop en de afhandeling hiervan is bij ons in goede handen. Wij communiceren met u en houden u op de hoogte. 

Voorlopige koopovereenkomst

De voorlopige koopovereenkomst is niet zo voorlopig als het lijkt. Wilt u zeker zijn van uw zaak, laat ons kijken naar de koopovereenkomst, zodat u later niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Geen verrassingen

Wij zorgen ervoor dat alles afgehandeld wordt zoals u verwacht. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij zorgen voor een degelijke afhandeling, zodat u zorgeloos van uw nieuwe woning kunt genieten.  

Full Service

Voor ons is het gesneden koek: wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Dat noemen wij ook wel Full Service. U hoeft nergens meer aan te denken, het wordt voor u geregeld.

 

Maes notaris is expert, voor als u een huis wilt kopen. Wij kunnen ook de complexere zaken aan. Ook dan zorgen wij ervoor dat het goed voor elkaar komt. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen doen.