Huis

Als u een huis gaat kopen heeft u een notaris nodig. Over het algemeen kiest de koper de notaris. De notaris maakt de leveringsakte en vaak ook de hypotheekakte. De hele begeleiding van de koop en de afhandeling ervan is bij ons in goede handen. Wij communiceren met u en houden u op de hoogte. 

Voorlopig koopovereenkomst

De voorlopige koopovereenkomst is niet zo voorlopig als het lijkt. Wilt u zeker zijn van uw zaak, laat ons kijken naar de koopovereenkomst zodat u later niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Geen verrassingen

Wij zorgen ervoor dat alles afgehandeld wordt zoals u verwacht. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij zorgen voor een degelijke afhandeling zodat u zorgeloos van uw nieuwe woning kunt genieten.  

Hypotheek

Vaak hoort bij het kopen van een woning ook het afsluiten van een hypotheek. Beide onderdelen horen samen als u bij ons komt. Dat betekent dat we zorgen dat het huis op uw naam komt te staan én dat alles rondom de hypotheek goed geregeld wordt. 

Oversluiten

Als u uw bestaande hypotheek wilt oversluiten moet u eerst langs een hypotheekadviseur of de bank. Daarna komt u bij ons langs. Maes notaris heeft uitstekende contacten met veel partijen in de regio. Dat helpt bij een vlotte afwikkeling van uw nieuwe hypotheek. Maes notaris zorgt ervoor dat u goed wordt geïnformeerd en geadviseerd.  Dat hoort bij onze service.