Actueel

Nieuws van ons kantoor

Nieuwe website
Oktober 2013

Het grote nieuws van ons kantoor is dat wij een nieuwe website hebben. Wij willen op deze wijze laten zien dat wij open staan voor oude en voor nieuwe klanten.

Graag zien wij oude bekenden bij ons terug. Zowel op onze nieuwe website als op ons vertrouwde kantoor. Op de bekende locatie aan de haven in Vlaardingen. Als u een vraag heeft over uw testament, uw volmacht of uw schenking, dan nodigen wij uit om dat bij ons op kantoor te bespreken.

Wij nodigen nieuwe klanten van harte uit om een kennis met ons te maken via de website én zeker ook via ons kantoor. Maak gerust een kennismakingsafspraak of lees de informatie op onze site. Het geeft u een indruk over wie wij zijn, hoe wij werken en wat wij voor u kunnen doen. 

De kennis en ervaring die wij met ons team hebben, vertalen wij naar een persoonlijke en passende oplossing voor uw situatie.

 

Nieuwe naam: Maes notaris
Januari 2013

Maes notaris is de voortzetting van de Kooijman & Lambert vestiging in Vlaardingen. De focus van het kantoor sluit beter aan bij de lokale dienstverlening die wij willen leveren. Ons nieuwe logo staat voor het kleurrijke van de Vlaardingse samenleving. De vorm van het logo is die van de delta van de Maas, onze lokale verankering. Het dynamische van het logo sluit aan bij de dynamiek van het leven en het ondernemen. Wij zijn een laagdrempelig kantoor, wij staan midden in de samenleving van Vlaardingen en wij staan voor u klaar.